BUCATARIE B21
aprilie 29, 2020
LIVING L12
aprilie 29, 2020
Show all

LIVING L10

Livingul se realizeaza la comanda pe dimensiunile, culorile si cu accesoriile dorite. Va rugam sa ne contactati pentru a va putea da o oferta de pret in functie de cerintele si specificatiile dvs. Cereti o cotatie de pret gratuita chiar acum! Este simplu, rapid si gratis.

Mobilierul de living se realizeaza special pentru dvs. tinand cont de indicatiile oferite (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila din fotografie nu se afla pe stoc, iar fotografia are caracter informativ, modelul final fiind posibil sa sufere anumite modificari dupa realizarea lui la comanda.

Fiecare client este unic si isi doreste un mobilier care sa se potriveasca locuintei lui. De aceea, mobila la comanda este foarte cautata. Deseori preturile pentru mobila la comanda sunt mult mai mici decat cele pentru mobila gata facuta. In plus, tu nu trebuie sa faci nimic. Noi iti vom transporta si monta mobilierul.

Ne puteti contacta oricand de luni pana sambata, intre orele 08:00 – 23:00 prin telefon (0763.604.615 / 0724.769.934), prin e-mail (mobila.inteligenta@gmail.com) sau prin formularul de contact.

Preturile excelente si calitatea mobilierului sunt atuurile noastre de peste 10 ani. Vedeti galeria clientilor multumiti.

Suna acum !